Uppdatering!

Pratade nyss med Sandra (medans hon var ute och galopperade på Prince haha). Allt är bra med Acke och har är numera nysnaggad och ser ut som en riktig tävlingshäst haha! :P

Idag hade han varit iväg till TIRK och hoppades på deras utebana. Han har nu för första gången gått ett pass som en riktig häst, med andra ord, han har fått gå ordentligt och inte mesridits pga. hans kondis osv. Haha! :P Han hade skött sig med tyckt att det vart lite jobbigt. :)

För de som inte vet det än, så har de numera ett litet föl i stallet som föddes för cirka en vecka sen. Acke är helt förtjust i denna lilla krabat och är helt knäpp enligt Sandra och co. Han tror att han är hingst och får värsta rycken så fort han ser fölet, trots att han är inne i boxen! Reser sig, blåser upp sig och far runt som en annan idiot haha! Låter som min Acke det!

Har dessutom blivit utlovad lite filmer från i tisdags då han hopptränades för Cissi och från idag då han hoppades ute, så förhoppningsvis får ni ett smakprov redan ikväll! :D

Kommentarer
Postat av: Bonnie

sv: Tack!=D Att du har orkat läsa igenom hela bloggen är en prestation måste jag säga!

Kan du inte prova distans med din pålle? Alla friska hästar kan ju med rätt träning gå upp till 8 mil i sitt tempo, det finns ingen anledning att låta bli för att man har en viss ras om man vill prova! Det finns till och med shettisar som går distans=)

2011-04-20 @ 22:16:46
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0