Hallå där...

... köp blåbär!

Mycket har hänt på sista tiden. Senaste månaden har vi varit tillbaka i stallet efter nästan två välförtjänta månader på sommarbetet, och vi är nu på väg igång igen.

Förrförra helgen var vi ute och tävlade. Lokal debut, och klasserna som gällde var en 90 cr och 100 i allsvenskan division III. En nolla i 90 och ett skitpet i 100. Kändes toppen med tanke på att vi inte har tränat så mycket innan osv., och Acke skötte sig som en stjärna på tävlingen dessutom! Skönt att veta att han funkar bra på tävling.

På söndag hade vi tänkt starta 95 och 100 på Mälarhöjden. Detta har jag dock ställt in då det blir för mycket att stå i och jag känner att jag måste pusha något off my plate, så då fick det bli tävlingen. Dock är nästa omgång i allsvenskan helgen efter, så vi ser fram emot det ist. Då är vi anmälda till lagklassen (100) och en förklass till den (också 100).

Just nu sitter jag och är lite nervös och kan inte sova. Ska nämligen åka och provjobba hos en svårklassryttare imorgon och jag kommer inte hem förens fredag kväll. Spännande! Så jag packar ridstövlarna, och hjälmen och sätter mig på tåget om ett par timmar. Jag lär uppdatera imorgon kväll efter att första dagens arbete är klart (om jag får tillgång till internet). Håll tummarna för mig!

En bild från 100-debuten!


RSS 2.0